Aktuális / Véget ért a tanév, elballagtak a nyolcadik osztályosok

Véget ért a tanév, elballagtak a nyolcadik osztályosok

Véget ért a tanév, elballagtak a nyolcadik osztályosok

2019. június 22-én búcsúztunk végzős diákjainktól. A Fő téri templomban 8 órakor kezdődött a ballagási ünnepség. 8. osztályos diákjaink kis műsorral kedveskedtek tanáraiknak és szüleiknek megköszönve az elmúlt nyolc évet. A búcsúbeszédek és az ünnepélyes zászlóátadás után az oltáron egy-egy fehér szegfűt helyeztek el kifejezve Isten iránti hálájukat a Ranolder iskolában töltött évekért.

Az ünnepség a tanévzáróval folytatódott az iskola udvarán. Első osztályos diákjaink versekkel köszöntötték a vendégeket, majd Őry Gábor, iskolánk igazgatója és Tál Zoltán plébános, iskolánk lelki igazgatója tartotta meg ünnepi beszédét. Őry Gábor, igazgató úr értékelte és lezárta a 2018/19-es tanévet. Ezt követően Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, méltatta az iskolában 15 éve folyó oktató és nevelő munkát, kiemelve a katolikus iskolákban végzett nevelés fontosságát valamint hangsúlyozva iskolánk értékeit.

A beszédek után a nevelőtestületi és igazgatói dicséretek átadására került sor. Oklevelet kitűnő tanulmányi eredményért valamint tanulmányi versenyeken elért kiváló eredményekért vehettek át iskolánk diákjai. Idén a 8. osztályosok közül Szabó Zsófia kapta a Ranolder-díjat, iskolánk hírnevét öregbítő magas szintű művészeti tevékenységéért, közösségi munkájáért. A 4. és 8. osztályos gyermekek szülei Napsugár-díjat vehettek át áldozatos munkájukért, mellyel éveken át segítették iskolánkat. A tanévzáró ünnepséget a diákok műsora zárta.


Kapcsolódó galéria:
« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

8360 Keszthely,
Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail küldése
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar