Aktuális / Ranolder-bál 2017

Ranolder-bál 2017

Ranolder-bál 2017

Ebben a tanévben, január 14-én került megrendezésre iskolánk alapítványa valamint a szülői szervezet áldozatos munkájának köszönhetően, az egyetem kollégiumának ebédlőjében, az évek óta hagyománnyá vált Ranolder-bál. A nemes cél, amit idén a szervezők kitűztek maguk elé, hogy az így befolyt pénzből iskolánk első udvarán játszóteret alakítsanak ki az alsó tagozatos tanulók számára, valamint kerékpártárolót.

A szervezés oroszlánrészét, a szülői szervezet vezetője, Kerner Gábor, idén is egy régóta együtt dolgozó maroknyi csapatra bízta, akik újfent bebizonyították, hogy méltóak a bizalomra, és teherbíró képességük valamint leleményességük nem ismer határokat! A feladat, amivel idén is sikerrel birkóztak meg, óriási és szerteágazó. Az időpont kijelölése, a terem bérlése, a zenekar kiválasztása, a tombolatárgyak, felajánlások összegyűjtése, a műsor összeállítása, a terem díszítésének megtervezése sem jelentett akadályt számukra.

Mind meghívott vendégek, mind a belépőjegyet váltó, iskolánkat, és a szervezők által kitűzött célt ily módon, valamint tombola vásárlásával is támogatni kívánó, népes vendégsereg jól szórakozott. Ezért köszönet illet mindenkit, aki a bál megszervezéséből bármilyen módon kivette a részét!


Kapcsolódó galéria:

Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

8360 Keszthely,
Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail küldése
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar