Aktuális / Ovis Szombat

Ovis Szombat

Ovis Szombat

Őry Gábor igazgató és Tál Zoltán lelki igazgató köszöntötték a vendégeket, majd következett a vidám farsangi műsor, ahol „A kék meg a sárga” színdarabot adta elő a sárga szerepében Péter Boróka, Szabó Flóra a kék szín szépségét ecsetelve, míg mesélőként Szabó-Kövi Kamilla borított rájuk zöld leplet.  Kovács Boglárka 1. a osztályos tanuló Kárkarneváli versével teremtett vidám hangulatot. A 2.a és 2.b osztályos tanulókból alakult Pacsirták énekcsoport humoros népdalaival szórakoztatta a közönséget, míg Kandikó László 1.b osztályos tanuló Hófarsang versével idézte a téli időjárás hangulatát. Bors Milán 4.b osztályos tanuló farsangi köszöntőjével hívta táncba a jelenlevőket. Aradvári Lászlóné (Böbe néni) és a Tündérrózsa néptánccsoport tagjai adtak ízelítőt tánctudásukból és sikeresen tanították a bátor és táncoslábú gyermekeket, felnőtteket egyaránt. Ezt követően a táncteremben fotózásra is lehetőség nyílt.

 

A délelőtt további részében az óvodás gyermekek figyelme a farsangi kézműveskedésre, arcfestésre, színezésre és álarckészítésre terelődött. Ezalatt szüleik és hozzátartozóik megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal, kérdéseket tehettek fel az iskoláról.

 

Az „Ovis farsangi szombat” megvalósításáért (megvalósulásáért) köszönet illeti  Szemes Krisztina,  Rigóné Kulcsár Zsuzsanna, Tóth Béláné, Balogh Anikó és Baloghné Matucza Csilla tanítókat, akik a diákok felkészítésében szorgoskodtak, alsós tanítókat, akik az előkészületekben segítettek. A felsős munkaközösség vezetőjét – Töreki Ildikót, Deli László tanár urat, Tormáné Taál Ildikó gazdasági vezetőt, Németh Gabriella iskolatitkárt, valamint az iskola technikai dolgozóit; diákokat, akik időt és energiát nem sajnálva szombaton is mosollyal az arcukon fogadták az ovis gyermekeket és szüleiket.

                                                                                 

Mózsné Nuznek Katalin alsós mkv.


Kapcsolódó galéria:

Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

8360 Keszthely,
Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail küldése
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar