Aktuális / „Ottalvós „ osztálykirándulás

„Ottalvós „ osztálykirándulás

„Ottalvós „ osztálykirándulás

Zánka – ez a név nemcsak nekünk, Z generációnak, hanem szüleinknek, sőt fiatalabb nagyszüleinknek is pozitív emlékeket idéz fel, közös pont a korosztályok között. A hajdani úttörőtáborban töltött három nap során bár az időjárás nem kedvezett számunkra, mégis úgy mentünk haza, hogy legszívesebben még két hetet maradtunk volna...
Az első nap a recepcióra nagy bőröndgurulás zaja mellett bevonultunk, ahol megkaptuk QR kódos karszalagjainkat, majd hosszas cipekedés után elfoglaltuk szállásunkat, kényelmes, modern szobákban. Délelőtt szabad program volt, majd ebéd után egy kutyashow-n vettünk részt, ahol betanított kutyákkal, különböző mutatványokkal, nevelési módszerekkel ismertettek meg bennünket. Később csapatépítő foglalkozáson voltunk. A nap koncerttel zárult.
Másnap délelőtt érdekes kémiai-fizikai előadást tartottak nekünk, ahol látványosan szemléltettek a környezetünkben lejátszódó jelenségeket. Ebéd után megnéztük az un. bogár-showt, ahol különleges bogarakat, rovarokat tekinthettünk meg, sőt: kezünkbe is foghattuk. Volt szó még dinókról, kristályokról, illetve egy terepasztalon dinó-életképet rakhattunk ki. Ezután kézműves foglalkozásra mentünk, ahol különböző tárgyakat (fakanálbábut, fonalbabát, kulcstartót...) készítettünk. Akinek kedve volt, megnézhette a tábor területén álló harci gépeket (tankokat, helikoptereket stb.). Este disco volt, ahol szerintem a turnus összes táborozója ott lehetett, a hangulat nagyon jó volt. Másnap elég álmosak voltunk... Összepakolás és reggeli után elindultunk a vasútállomásra.
A hideget és esőt leszámítva jókedvűen mentünk haza. Hiába, Zánka igazi TÁBOR, ami befogadta a vörösnyakkendős úttörőket és máig befogadja az Erzsébet táboros diákokat is.
Köszönet osztályfőnökünknek, Piroska néninek az ötletért és a sikeres pályazatért!!! Tencz Hanna 7.a


Kapcsolódó galéria:

Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

8360 Keszthely,
Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail küldése
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar