Aktuális / „Ősz szele zümmög”

„Ősz szele zümmög”

„Ősz szele zümmög”

Ismét elérkezett az október, ami egybeforrt az óvodás gyermekek részére meghirdetett „Ősz szele zümmög” rajzpályázattal, mely első állomása az óvodások iskolánkkal való megismertetésének.

Az alsó tagozatos tanítók nagy örömmel és szeretettel készültek az október 24-én, szerdán tartott rendezvényre. Hagyományainkhoz hűen a szép számmal érkező vendégeket az évszak hangulatát idéző verssel köszöntötte Szabó-Kövi Kamilla 6.b osztályos tanuló (felkészítő: Kövi Andrea). Őry Gábor, igazgató köszöntőjében kiemelte a rajzolás és képi ábrázolás személyiségfejlesztő, valamint esztétikai élményt nyújtó hatásait. Örömét fejezte ki azt illetően, hogy nemcsak a város, hanem a környező települések – Alsópáhok, Cserszegtomaj, Rezi, Zalaapáti – óvodái is állandó résztvevői rendezvényünknek. A különböző színes technikákkal készített 

rajzok hűen örökítették meg nemcsak a természet változásait, hanem az őszi munkálatokat is. A közel 100 beérkezett alkotás készítőinek díjazása előtt iskolánk iránt érdeklődők részére bemutatásra kerültek a következő tanév leendő elsős tanító nénik is:

Balogh Anikó – Csom Andrea

Baloghné Matucza Csilla – Zrínyi Zsófia

Ezt követően az 1.a osztály tanulói énekkel és találós kérdésekkel szórakoztatták a megjelenteket. (Felkészítők: Cseh Istvánné, Balogh Katalin, gitár: Kiss Gábor)

Köszönet illeti az előkészületekért az iskola technikai dolgozóit, az alsós munkaközösség tagjait és felsős kollégákat, akik lelkesen és kitartóan készültek a gyermekek fogadására.

Mózsné Nuznek Katalin

alsós munkaközösség-vezető


Kapcsolódó galéria:« Vissza az előző oldalra!


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

8360 Keszthely,
Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail küldése
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar