Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail: ranolder.keszthely@gmail.com

Igazgató,...


Iskolánk digitális munkarendje

Tisztelt Szülők!

 

 

A Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola digitális munkarendje az alábbiak szerint alakul.

Kérjük, figyelmesen olvassa el valamennyi pontot!

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet a tananyag rendszeres, napi szinten történő elsajátítására. Kérjük, hogy család igényeinek megfelelően alakítsanak ki gyermeküknek rendszeres napi munkarendet.

  • Az e heti tananyag tervezetét tantárgyakra lebontva legkésőbb holnap reggelig, a továbbiakban pedig minden héten pénteken fogják megkapni e-mailben az osztályfőnöktől. Ez még nem maga a konkrét tananyag, hanem csak segíti a szülőt a tananyag nyomon követésében. Az aznapra kijelölt feladatok és a konkrét tananyag a mozaNapló „Beérkezett üzenetek” menüpontjában lesznek megtalálhatók a szülői és a tanulói felületen is. Minden nap az aznapi feladatokat fogják megkapni a tanulók. Mivel a tananyag feltöltése reggel 8 órától indul, ezért előreláthatóan 9 órától lehet majd a mozaNaplóban megtekinteni.
  • Kérjük, hogy kövessék figyelemmel a szaktanárok utasításait (anyagok visszaküldése, kapcsolattartás, stb.) A szaktárgyakkal kapcsolatos kérdéseiket a szaktanárral, általános kérdéseiket az osztályfőnökkel beszéljék meg az általuk megadott módon.
  • Az elektronikus naplóba való  belépés és az üzenet megnyitása (vagy a szülő, vagy a tanuló) igazolja a tanuló jelenlétét a digitális munkarendben, és a tankötelezettségének teljesítését. Ennek tényét az osztályfőnökök rendszeresen ellenőrizni fogják. A digitális jelenlét elmulasztása igazolatlan hiányzást vonhat maga után.

 

A mozaNaplón keresztül digitális tananyagokat is továbbítani fognak a pedagógusok. Ezek saját készítésű anyagok is lehetnek. Mivel az iskolával történő digitális kommunikáció zárt rendszert alkot, ezért nyomatékosan felhívom a figyelmet, hogy ezeket az anyagokat sem egymás között, sem pedig nyilvánosan megosztani, nyilvánosságra hozni, sokszorosítani nem lehet. Ennek megszegése büntetőjogi következményt von maga után.

 

Őry Gábor s.k.

igazgató

 

Keszthely, 2020. március 17.

Iskolánk digitális munkarendje


Vissza az előző oldalra!
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar