Elérhetőségek

Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 75.
Telefon: +36-83/312-657
E-mail: ranolder.keszthely@gmail.com

Napi aktualitásokról Facebook oldalunkon tájékozódhat!

Itt érheti el a szülői mozaNapló felületét!

Igazgató,...


Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az Egyházi jogi személy (székhely: …………………...; „Egyházi jogi személy”) az alábbi adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli diákjai személyes adatait:

  1. Csoport- és osztályfotó készítésével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait (képmását) csoport- és osztályfotók készítése céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai csoport- és osztályfotók készítése kapcsán kezelt személyes adatait […] honlapon vagy az Egyházi jogi személy egyéb kiadványában nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Tanulmányi és sportversenyekre jelentkezők nyilvántartásba vételével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy diákjai jelentkezési adatait a jelentkezők nyilvántartásba vétele és részvétel biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a személyes adatait a tanulmányi és sportversenyek lebonyolításában részt vevő intézmények részére átadja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Tanulmányi és sportversenyek fordulónkénti és végeredményének nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy diákjai személyes adatait a fordulónkénti és végeredmények nyilvánosságra hozatala érdekében eredményhirdetés céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a tanulmányi és sportversenyek fordulónkénti és végeredményének nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos személyes adatait a […] honlapon, az Egyházi jogi személy egyéb kiadványában, illetve az Egyházi jogi személy által vagy Egyházi jogi személy részvételével szervezett eseményen nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Tanulmányi és sportversenyek különdíjasai és díjazottjai személyes adatainak kezelése
    1. Az Egyházi jogi személy diákjai személyes adatait a különdíjasok és díjazottak kihirdetése céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a tanulmányi és sportversenyek különdíjasai és díjazottjai személyes adatait a […] honlapon, az Egyházi jogi személy egyéb kiadványában, illetve az Egyházi jogi személy által vagy az Egyházi jogi személy részvételével szervezett eseményen nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Tabló és tablókép készítésével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait (képmását) tabló és tablókép készítése céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai tabló és tablókép készítése kapcsán kezelt személyes adatait a kiállított tablón nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Iskolai/óvodai rendezvényeken készült fényképek és videofelvételek készítésével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait (képmását, hangfelvételét) iskolai/óvodai rendezvények dokumentálása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy diákjainak iskolai/óvodai rendezvényeken készült fényképei és videofelvételei készítésével kapcsolatos személyes adatait a […] honlapon nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Osztálykirándulásokon/intézmény által szervezett külső programokon készült fényképek és videofelvételek készítésével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait (képmását, hangfelvételét) osztálykirándulások/intézmény által szervezett külső programok dokumentálása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai osztálykirándulások/intézmény által szervezett külső programok dokumentálása kapcsán kezelt személyes adatait a […] honlapon nyilvánosságra hozza.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. ERASMUS+ programba jelentkezők nyilvántartásba vételével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy ERASMUS+ programba jelentkező diákjai személyes adatait a jelentkezők nyilvántartásba vétele és a programban történő részvétel biztosítása céljából.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a személyes adatait a Tempus Közalapítvány, valamint a partnerintézmények részére átadja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Diákcsere-programra jelentkezők nyilvántartásba vételével kapcsolatos adatkezelés
    1. Az Egyházi jogi személy diákcsere-programra jelentkező diákjai személyes adatait a jelentkezők nyilvántartásba vétele és részvétel biztosítása céljából.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy diákcsere-programra jelentkező diákjai személyes adatait a diákcsere-programban részt vevő partnerek részére átadja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

  1. Iskolaújságban/óvodaújságban szereplő személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait az iskolaújságban/óvodaújságban történő közzététel céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai iskolaújságban szereplő személyes adatait az iskolaújság/óvodaújság olvasói, valamint a […] honlap látogatói részére hozzáférhetővé teszi.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Intézményi étkeztetés biztosításával kapcsolatos személyes adatok és különleges adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait a diákok étkezésének megrendelése, valamint kedvezményes étkezésre való jogosultság esetén, a kedvezményes étkezés biztosítása feltételei fennállásának ellenőrzése céljából kezeli, a diákok különleges adatait pedig az étkezés megrendelése során az ételérzékenység jelzése és speciális étkezési igényeknek megfelelő étkezés biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a fenti személyes és különleges adatokat az étkezést biztosító vállalkozás részére továbbítja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Mindennapos testnevelés/testnevelés/mindennapos frissítő mozgás és nagymozgás alóli felmentéssel kapcsolatos személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait a mindennapos testnevelés/testnevelés/mindennapos frissítő mozgás és nagymozgás alóli felmentés biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a felmentéssel kapcsolatos személyes adatokat harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Délután foglalkozásokra való jelentkezéssel kapcsolatos személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait a délutáni foglalkozásokra való jelentkezések kezelése és a részvétel biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai jelentkezéssel kapcsolatos személyes adatait harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Délutáni foglalkozásokkal kapcsolatos személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait abból a célból kezeli, hogy a diák délutáni foglalkozásait nyilvántartsa, a diák délutáni foglalkozásokra eljutását biztosítsa, a diák délutáni foglalkozás utáni elengedésével kapcsolatos feltételeket rögzítse és a diák biztonságos elengedését biztosítsa.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai személyes adatait a délutáni foglalkozások szervezői/megtartói részére átadja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Egésznapos iskola alóli felmentés iránti igényben szereplő személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait az egésznapos iskola alóli felmentés iránti igény elbírálása és a felmentés biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a felmentéssel kapcsolatos személyes adatait harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Hazajutásról való nyilatkozatban szereplő személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait a diákok elengedésével kapcsolatos feltételek rögzítése és a diákok biztonságos elengedése feltételeinek biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a nyilatkozattal kapcsolatos személyes adatait harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Tanulmányi kirándulással, erdei iskolával, iskolai/óvodai utazásokkal, külső programokkal kapcsolatos személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait a szállás biztosítása, az utazás megszervezése és lebonyolítása, valamint az étkezés biztosítása céljából kezeli, továbbá a diákok különleges adatait az étkezés megrendelése során az ételérzékenység jelzése és speciális étkezési igényeknek megfelelő étkezés biztosítása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a fenti különleges adatokat az étkezést biztosító vállalkozás részére továbbítja.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Hitoktatásra való jelentkezéssel kapcsolatos személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok személyes adatait az Egyházi jogi személy által biztosított hitoktatásra való jelentkezés céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy személyes adatokat harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Orvosi vizsgálatokkal/egészségügyi szűrésekkel, mérésekkel kapcsolatos nyilatkozatokban szereplő személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok és a szülők személyes adatait a diákok orvosi vizsgálatával/egészségügyi szűrésekkel, mérésekkel kapcsolatos nyilatkozatok őrzése, a vizsgálatok lebonyolítása, a diák vizsgálatra történő eljutása céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a diákjai személyes adatait harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Osztály levelezőlistán és elérhetőségi listán szereplő személyes adatok
    1. Az Egyházi jogi személy a diákok szüleinek személyes adatait a szülők értesítése, kör e-mailek küldése és kapcsolatfelvétel, valamint kapcsolattartás céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a személyes adatokat harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

  1. Szülői munkaközösségben tevékenykedő szülő személyes adatai
    1. Az Egyházi jogi személy a szülői munkaközösségben tevékenykedő szülők személyes adatait a szülőkkel való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás céljából kezeli.
    2. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás.
    3. Az Egyházi jogi személy a személyes adatokat harmadik személy részére nem adja át.
    4. Az adatkezelés időtartama […].

 

Alulírott a jelen bekezdés szerinti személyes adatok kezeléséhez
hozzájárulok / nem járulok hozzá.

 

A személyes adataihoz jogosult hozzáférni, továbbá jogosult a személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozhatósághoz való jogával. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja az Egyházi jogi személy részére az […] e-mail címre küldött e-mail útján vagy postai levélben az Egyházi jogi személy székhelyére küldött levél útján. Az Egyházi jogi személynél az Egyházi jogi személy adatvédelmi tisztviselőjéhez fordulhat: […].

A személyes adatai megsértésével kapcsolatban (i) kapcsolatba léphet az Egyházi jogi személlyel a fenti elérhetőségen; (ii) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz panaszt nyújthat be vagy (iii) bírósághoz fordulhat.

Jelen tájékoztató 2018. […]. napjától hatályos.

A jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem és hozzájárulok, hogy az Egyházi jogi személy a [GYERMEK NEVE] személyes adatait a fenti adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Kelt: […]

 

___________________________
[NÉV]
képviseletre jogosult szülő
[GYERMEK NEVE]


Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola - Magyar